Nasveti ponudnikov

INŠTITUT ZA ZASVOJENOSTI IN TRAVME, ZAVOD ZA IZOBRAŽEVANJE, RAZISKAVE IN PSIHOTERAPIJO, LJUBLJANA

Kompulzivna seksualnost lahko postane resna težava in prevzeme nadzor nad življenjem osebe. Kaže se lahko kot kompulzivno masturbiranje, sanjarjenje o ekstatičnem seksu z namišljenim ali resničnim partnerjem, obsedeno razmišljanje o seksualnih avanturah ali kot več sočasnih odnosov. Prav tako osebo lahko privlačijo seks z anonimnimi partnerji, vroče linije ali plačevanje za katero koli obliko seksa. Voajerizem in ekshibicionizem sta zelo pogosta vedenjska vzorca zasvojenih s seksualnostjo. Drugi spet se ujamejo v past internetne pornografije in internetnega seksa, ki se mu ne zmorejo več odreči. Če iščete odgovore na vprašanja, kako se rešiti tovrstnih težav, jih lahko najdete v knjigi Zasvojenost s seksualnostjo v digitalni dobi: priročnik za strokovnjake, zasvojene in njihove družinske člane. Več o vsebini knjige lahko preberete na povezavi http://www.petertopic.si/prispevki/narocilo-knjig/zasvojenost-s-seksualnostjo-v-digitalni-dobi.

Peter Topić

Izbrani ponudniki

ZAVOD FURLAN LJUBLJANA

Povšetova ulica 57, 1000 Ljubljana

Medicinski center Podnar

Poslovna cona A 18, 4208 Šenčur

MASAŽE IN TERAPIJE DARJA PIREC S.P.

Mlakarjeva ulica 2, 4000 Kranj

Klaros d.o.o., zdravsto, izobraževanje, svetovanje

Prešernova 6, 3310 ŽALEC

Integracija psihoterapije

Bilečanska 5, 1000 Ljubljana

Ponudniki z novimi storitvami

Sonart d.o.o. Psihiatrična ordinacija prim.dr. Dušan Žagar

Slomškova ulica 35, 1000 Ljubljana

Zobozdravstvo Benedek

Kidričeva ulica 5b, 3270 Laško

FMRPLUS d.o.o.

Dunajska 186, 1000 Ljubljana

Hitri dostop

Iskanje ponudnikov

Komentarji pacientov

Strokovnjak na svojem področju, z veliko znanja in izkušnjami, vedno išče nova znanja in pristope kako še bolje pomagati svojim strankam. Vrhunski!
27.10.2014 - Martin

LILIĆ ALEN - FIZIO, FIZIO CENTER

Osebje z glavo na pravem mestu
31.10.2014 - Uroš

Diagnostični laboratorij Medicare PLUS

Zelo prijazna babica in ginekologinja! Pri njih sem bila spremljana celo nosečnost. Babica mi je bila na voljo za vsako vporašanje, veliko me je tudi sama usmerjala k razmišljanju kaj si želim ter vedno je skrbno zmerila trebušček in lego otročička. Ginekolologinja pa je naredila vse potrebne UZ, vse pokazala in razložila. Pri njih mi je bilo zelo všeč, enostavno vedo kaj delajo, kar se je pokazalo tudi pri porodu in po porodu.
24.08.2015 - Lara

Medicinski center Podnar

Spremljajte nas tudi na Facebook-u