Hitri dostop

Iskanje ponudnikov

Komentarji pacientov

Zdravstveno osebje je zelo prijazno in dostopno, nudijo kvalitetne storitve. Všeč mi je, da se po nekaj mesecih opravi pregled storitev, ki so bile opravljene.
23.11.2014 - Anja

ALFA DENTAL d.o.o.

Pri Dei mi je všeč njena toplina in domačnost. Tudi prostor je zelo prijeten. Dea je profesionalna, zelo razumevajoča, me podpira in vzpodbuja. Odkar hodim na psihoterapijo k njej, sem bolj samozavestna, znam bolj postavit meje v odnosih in lažje komuniciram z ljudmi. Komaj čakam naslednje srečanje, saj vem, da bova spet nekaj spucali v meni in bom še bolj zadovoljna sama s sabo.
01.02.2015 - Sara iz Velenja

SMISEL, Dea Hrvatin, s.p.

Ko sem se obrnila na gospo Godina, me je pričakala prav neverjetno visoka strokovna usposobljenost na področju nutricionistike. Kot pacient to sicer pričakuješ ko se obrneš na strokovnjaka za prehrano, vendar lahko zatrdim, da je krepko presegla moja pričakovanja. Znanja, ki tudi v publikacijah še niso zapisana. Še bolj in izjemno pozitivno me je pa presenetila visoka strokovnost tudi na področjih, s katerimi se uradna medicina pravzaprav ne ukvarja - področje odpravljanja tako vzrokov kot tudi posledic težav, s katerimi se kot bolnik ubadaš. Gospa Godina mi je potrpežljivo in z vso človeško toplino pokazala pot v novo življenje, za kar ji bom vedno nadvse hvaležna. Ne samo, da mi je pomagala zdravstveno težavo skrčiti na minimum in operacija ni več potrebna, viden je tudi pozitiven vpliv prehrane na lažje vsakodnevno spopadanje s stresom, koncentracija je opazno boljša, "valunge" so zgodovina in nespečnost odpravljena. O lepši koži, laseh in postavi pa sploh ne bom izgubljala besed. Ocena: super 10 +
25.09.2014 - Breda

Zdravstveni trener za hormonsko ravnovesje, problematično kožo in avtoimunski spekter

Spremljajte nas tudi na Facebook-u

Pišite ponudniku

Izpolnite spodnja polja in vaše sporočilo bo poslano neposredno ponudniku.

ZASEBNA SPLOŠNA PRAKSA LEONARDA PIRMANŠEK, DR. MED.

Šolska cesta 55
2382 Mislinja
Imate vprašanje?

Ponudniku povejte, da ste ga zasledili na portalu Zdravstvenestoritve.net.

Obvestilo!

Ponudnik na portalu še ni objavil vseh podatkov o ordinaciji/ambulanti in storitvah, zato ga lahko kontaktirate preko kontaktnega obrazca (gumb pišite ponudniku).