Hitri dostop

Iskanje ponudnikov

Komentarji pacientov

počutila sem se zelo dobro,prijazni zelo,vendar vseeno upam da mi ne bo treba kmalu nazaj
29.10.2014 - Tatjana

Center Očesne Optike, C.O.O. d.o.o.

Ko sem se obrnila na gospo Godina, me je pričakala prav neverjetno visoka strokovna usposobljenost na področju nutricionistike. Kot pacient to sicer pričakuješ ko se obrneš na strokovnjaka za prehrano, vendar lahko zatrdim, da je krepko presegla moja pričakovanja. Znanja, ki tudi v publikacijah še niso zapisana. Še bolj in izjemno pozitivno me je pa presenetila visoka strokovnost tudi na področjih, s katerimi se uradna medicina pravzaprav ne ukvarja - področje odpravljanja tako vzrokov kot tudi posledic težav, s katerimi se kot bolnik ubadaš. Gospa Godina mi je potrpežljivo in z vso človeško toplino pokazala pot v novo življenje, za kar ji bom vedno nadvse hvaležna. Ne samo, da mi je pomagala zdravstveno težavo skrčiti na minimum in operacija ni več potrebna, viden je tudi pozitiven vpliv prehrane na lažje vsakodnevno spopadanje s stresom, koncentracija je opazno boljša, "valunge" so zgodovina in nespečnost odpravljena. O lepši koži, laseh in postavi pa sploh ne bom izgubljala besed. Ocena: super 10 +
25.09.2014 - Breda

Zdravstveni trener za hormonsko ravnovesje, problematično kožo in avtoimunski spekter

Hitro se odzovejo na klic. Zaposleni so prijazni in se radi pogovarjajo med vožnjo. Predolgo čakanje uredijo, vse zrihtajo oni.
04.09.2014 - Matjaž

LINID, PREVOZ BOLNIKOV, LIDIJA GROBELNIK, s.p.

Spremljajte nas tudi na Facebook-u

Pišite ponudniku

Izpolnite spodnja polja in vaše sporočilo bo poslano neposredno ponudniku.

MASAŽE IN TERAPIJE DARJA PIREC S.P.

Mlakarjeva ulica 2
4000 Kranj
041 216 580
Imate vprašanje?

Ponudniku povejte, da ste ga zasledili na portalu Zdravstvenestoritve.net.

Nekaj besed o nas

V Masažnem studiu Malisa vsekakor prevladujejo po številu terapevtske masaže hrbta. ZAKAJ ?, se boste vprašali. Odgovor je enostaven: ker stranke odidejo iz salona zadovoljne. V kakšnem smislu? Na terapevtsko masažo pride stranka, ki ima določene težave na predelu hrbta, najsi bo to vrat, ramena, bolečine med lopaticami, križ. Za masažo v mojem salonu se stranke odločijo, ali ker me najdejo na spletni strani, vendar je to izjemoma, praviloma me pokličejo, ker so o kvaliteti masaž dobile priporočilo od kakšnega znanca. Kaj je terapevtska masaža hrbta? S to obliko masaže delujemo na določene dele hrbta intenzivneje, kot pri klasični masaži. S tako masažo dosežemo sprostitev na predelih, kjer so prisotne težave, ker se poveča prekrvavitev mišic. S terapevtsko masažo delujem ne samo na vrhnje plasti mišic ampak tudi na najglobje mišice, ki potekajo vzdolž hrbtenice, velik poudarek pri tovrstni masaži so narastišča in pripenjališča posamezne mišice, kjer je praviloma prisotna napetost, ki povzroče bolečino. S terapevtsko masažo učinkovito lajšamo bolečine pri kroničnih težavah, še hitrejši in boljši rezultati oziroma učinki so pri akutnih težavah. Kdaj se priporoča terapevtska masaža hrbta? Masažo priporočam vsem, ki imate bolečine oziroma oteženo gibanje v kateremkoli predelu hrbta. Že po prvi masaži boste opazili izboljšanje v smislu lažje gibljivosti ali pa zmanjšanju napetosti v določenem predelu. Priporočam vsaj tri zaporedne terapevtske masaže, v primeru kroničnih težav svetujem redne masaže, saj se bolečine zmanjšajo in počutje se izboljša. Pri izvedbi terapevtske masaže uporabljam različne tehnike, katere sem osvojila na številnih izobraževanjih, seveda so ključnega pomena za strokovno izvedbo številne izkušnje, katere sem pridobila pri izvajanju masaž.

Izpostave

Jelenčeva 1 C7
4000 Kranj
Jelenčeva 1 C7
4000 Kranj
041 216 580
www.malisa.si

Urnik izpostave

 • Ponedeljek00:00 - 00:00
 • Torek00:00 - 00:00
 • Sreda00:00 - 00:00
 • Četrtek00:00 - 00:00
 • Petek00:00 - 00:00
 • Sobota00:00 - 00:00
 • Nedelja00:00 - 00:00
 • Storitve
 • Mnenja in ocene
 • Fizioterapija - Terapevstka masaža

  Cenovni razpon od:36,00 €
  Izpostava: Kranj

  Ponudnik še nima mnenj in ocen.