Hitri dostop

Iskanje ponudnikov

Komentarji pacientov

Cene skoraj pol cenejše kot v Ljubljani, takoj prideš na vrsto in odličen odnos do strank. Vse mi je bilo do podrobnosti razloženo. Priporočam!
01.12.2014 - Ivan Horvat

ZAVOD FIDENT

V Althei sem bil že večkrat na rehabilitacijah in terapijah po bolečinah v križu in kolenu. Vedno so prisluhnili mojim težavam in me obravnavali zelo profesionalno in strokovno. Hvala osebju Altheje, ker mi s svojim znanjem in profesionalnostjo pomagajo hitro prebroditi težave, da sem lahko hitro nazaj v pogonu.
20.11.2014 - Matej

Althea Center Zdravja in Harmonije

Zelo prijazna babica in ginekologinja! Pri njih sem bila spremljana celo nosečnost. Babica mi je bila na voljo za vsako vporašanje, veliko me je tudi sama usmerjala k razmišljanju kaj si želim ter vedno je skrbno zmerila trebušček in lego otročička. Ginekolologinja pa je naredila vse potrebne UZ, vse pokazala in razložila. Pri njih mi je bilo zelo všeč, enostavno vedo kaj delajo, kar se je pokazalo tudi pri porodu in po porodu.
24.08.2015 - Lara

Medicinski center Podnar

Spremljajte nas tudi na Facebook-u

Pišite ponudniku

Izpolnite spodnja polja in vaše sporočilo bo poslano neposredno ponudniku.

MEDICINSKI CENTER GORJANC

Trg 32
2391 Prevalje
Imate vprašanje?

Ponudniku povejte, da ste ga zasledili na portalu Zdravstvenestoritve.net.

Obvestilo!

Ponudnik na portalu še ni objavil vseh podatkov o ordinaciji/ambulanti in storitvah, zato ga lahko kontaktirate preko kontaktnega obrazca (gumb pišite ponudniku).