Hitri dostop

Iskanje ponudnikov

Spremljajte nas tudi na Facebook-u

Pomoč ponudnikom

Zakaj se mi na portalu Zdravstvenestoritve.net splača objaviti svoje storitve?

Portal Zdravstvenestoritve.net omogoča najnaprednejše iskanje zdravstvenih storitev doslej in gradi največjo bazo zdravstvenih storitev zasebnikov v Sloveniji. Iskanje informacij o ponudnikih in njihovih storitvah je hitro in enostavno, saj se vsi podatki nahajajo na enem spletnem mestu. Prav zato bo za iskalce portal Zdravstvenestoritve.net prva izbira pri iskanju tovrstnih storitev, kar še poveča možnost, da prav vaše storitve večkrat opazijo.

Kdo vse lahko dodaja storitve?

Storitve lahko dodajo vsi ponudniki, ki delujejo na področju zdravstva in imajo zasebno prakso.

Koliko svojih storitev lahko objavim?

Objavite lahko neomejeno število storitev, a izbirate lahko le med tistimi, ki vam jih ponudi sistem.

Na seznamu zdravstvenih storitev, ki jih ponuja vaš portal, nekaj storitev, ki jih tudi opravljam, ne najdem. Zakaj niso navedene in ali jih lahko dodam?

Na portalu Zdravstvenestoritve.net so trenutno navedene le statistično najbolj iskane storitve, zato obstaja možnost, da določene vaše storitve še niso objavljene. Bazo storitev bomo nadgrajevali postopoma. Lahko pa nam prek e-naslova info@zdravstvenestoritve.net pošljete vaš predlog dodatnih storitev, ki ga bomo vsekakor vzeli v obravnavo. Sami pa storitev v sistem ne morete dodajati.

Kako natančni moramo biti ponudniki pri objavi cen storitev?

Cene storitev naj bodo kar se da natančne, saj bodo iskalci cene zdravstvenih storitev različnih ponudnikov med sabo primerjali.

Na koga se lahko obrnem v primeru težav pri vzpostavljanju svojega profila?

Pri vseh vprašanjih, povezanih z uporabo tega portala, se lahko obrnete na e-naslov podpora@zdravstvenestoritve.net ali kontaktno številko 041 446 888.

Ali je vseeno, če sem zasebnik koncesionar in opravljam storitve tudi za samoplačnike ali se na portal lahko registrirajo samo čisti zasebniki?

Portalu se lahko pridružijo tako čisti zasebniki kot zasebniki koncesionarji, s tem da lahko zasebniki koncesionarji v sistem vnesejo le cene za tiste storitve, ki so v celoti samoplačniške.